fbpx

 

Produsele care se afla in stoc sunt expediate clientului in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii. 

Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Comenzile inscrise, procesate si validate pana la ora 15:00 (in zile lucratoare) sunt livrate a doua zi la adresa mentionata prin curier rapid. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră.

Termenele de livrare mentionate fac referire la comenzile ce se achita in sistem ramburs (numerar la curier) sau a caror plata a fost confirmata pana la ora 15:00.

Pentru comenzile achitate prin Ordin de Plata, termenul de livrare poate suferi modificari in functie de timpul de procesare al platii.

Comenzile inregistrate sunt livrate conform modalitatii alese si a informatiilor furnizate in procesul de comanda. 

Va rugam sa verificati corectitudinea datelor inscrise, iar in cazul in care apar erori sau doriti modificari va rugam sa ne contactati pentru procesarea acestora.

Detaliile de livrare a produselor, incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea NANO BIO MEDICAL srl, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

Costurile de livrare:

Pentru comenzile mai mari de 190 RON transportul este gratuit.

Pentru comenzile mai mici de 190 RON, costul livrarii este 19 RON.